Project Fort bij Rijnauwen

Corona-virus: fort gesloten tot 1 juli 2020

26-03-2020 160 keer bekeken 0 reacties

Helaas is ook fort bij Rijnauwen gesloten voor rondleidingen en bezoekers tot 1 juli 2020. Staatsbosbeheer volgt hierbij de richtlijnen van het RIVM. Jaarlijks terugkomende evenementen en activiteiten gaan tot 1 september niet door.

Natuurlijk hopen we na 1 juli 2020 weer bezoekers te verwelkomen. Een ding weten we dan zeker; het fort ligt er dan keurig bij, want er is nu tijd voor allerhande klusjes. In de tussentijd wordt er achter de schermen stevig doorgewerkt aan het afronden van de bouw- en verbouwplannen.

Vervelen is niet nodig. Want het is ook lente buiten. Buiten in de tuin en directe omgeving is ook van alles te doen. Leuke buitentips met kids voor in de directe omgeving en tuin vind je hier: https://www.staatsbosbeheer.nl/doe-opdrachten-voor-in-de-tuin

In de omgeving van het fort zijn ook mooie andere gebieden om te ontdekken zoals het speelbos Nieuw Wulven https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/kromme-rijn/bezienswaardigheden/speelbos-nieuw-wulven.

De natuurgebieden en speelbossen zijn vrij toegankelijk maar op sommige plekken, waar het te druk is, kunnen boswachters bijvoorbeeld via posters aan bezoekers vragen om weg te blijven. Wil je naar buiten om een frisse neus te halen, houd dan rekening met de volgende richtlijnen:

  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • vermijn drukke plekken
  • Ga zoveel mogelijk alleen, niet in een groep.
  • Heb jij of een gezinslid griepverschijnselen of verkouden, blijf dan thuis.

 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen